Catharina-Hoeve

Het paardenhotel

Stal Catharina-hoeve / paardenhoteldeurne.nl

Wij bieden tijdelijke stalling aan voor paarden. Bijvoorbeeld tijdens de vakantie, rustperiode van het paard of bij revalidatie. Wij nemen de volledige verzorging over en houden toezicht op je paard. Door de persoonlijke benaderingen geven we je paard zorg-op-maat. We maken in een gesprek vooraf, afspraken over de verzorging, voeding en eventuele andere wensen.

Op stal werken we altijd aan een vertrouwde omgeving voor de paarden. Doordat er geen pensionklanten of geen andere activiteiten zijn, is er rust en geven wij onze volledige aandacht aan de hotelpaarden..

We vinden het belangrijk dat ieder paard zoveel mogelijk beweging krijgt. We hebben ruime zandpaddocks en kleine weides (800-1000m2) waar ieder paard apart staat. Onze stallen hebben veel daglicht en ruim opgesteld. We hebben enkele extra grote stallen (20m2) voor merrie met veulen of paarden die boxrust nodig hebben.

We voeren de paarden onbeperkt, meerdere malen per dag ruwvoer en 2x krachtvoer. De stallen worden dagelijks gemest.  De paarden worden dagelijks verzorgd; vacht en hoefverzorging.

Wij beschikken over een stapmolen, vitafloor, zoutstal, longeercirkel en solarium. Dit kunnen wij in overleg allemaal aanbieden.

Stal catharina-hoeve | paardenhotel deurne biedt totale verzorging voor je paard; optimale verzorging, voeding, beweging en stalling. Alles afgestemd op wat jouw paard nodig heeft.

U bent welkom!

Wij begrijpen dat u niet zomaar uw paard ergens naar toe brengt. U bent daarom van harte welkom op stal om de faciliteiten en werkwijze te komen bekijken. Wel dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden. Het terrein is normaal afgesloten voor bezoekers. Dit voor de veiligheid en rust van onze gasten.

Contactgegevens

Contact-
gegevens

Gebruik één van de bovenstaande contactmogelijkheden of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in ons privacybeleid.