Catharina-Hoeve

Revalidatie

Stal Catharina-hoeve / paardenhoteldeurne.nl

In ons paardenhotel kunnen niet alleen paarden ondergebracht worden als bijvoorbeeld de eigenaar voor langere tijd op vakantie gaat, maar ook paarden die moeten revalideren van een blessure of operatie. Op onze stal hebben we voorzieningen om deze paarden op te vangen. Bijvoorbeeld extra grote stallen voor paarden met stalrust en paddocks voor paarden die beperkt mogen bewegen. 

Als aanvulling bij paarden met stalrust en/of blessures hebben de vitafloor.
Deze trilplaat voor paarden is bij uitstek geschikt voor paarden in revalidatie. De vitafloor kan ingezet worden als paarden last krijgen van stalbenen, als extra stimulans voor doorbloeding enz. Bekijk voor meer uitleg over de Vitafloor deze pagina (link)

Het verzorgen van paarden in revalidatie is altijd maatwerk. We overleggen heel duidelijk met de eigenaar en dierenarts het behandelplan. Wij handelen uitsluitend op aanbevelen van de dierenarts. Goede begeleiding en verzorging is voor een spoedig herstel noodzakelijk en dat kan in ons paardenhotel geboden worden. Wij zijn alleen ter verzorging, ondersteuning en huisvesting van de revalidatiepaarden en verrichten geen medische handelingen.

Er zijn altijd mensen van stal Catharina-hoeve aanwezig die de paarden de intensieve zorg geven die ze nodig hebben.
Doordat er geen andere activiteiten zijn, verblijven er ook geen andere paardeneigenaren op het bedrijf wat een stabiele en rustige omgeving voor de paarden creëert. 

Door de persoonlijke begeleiding zijn er ook mogelijkheden voor training en conditie behoud van het paard. We kunnen het paard regelmatig in onze trainingsmolen zetten. Onze trainingsmolen heeft een speciale bezande, stabiele bodem welke ideaal is. In onze longeerpiste kunnen we je paard ook aan de longe wat harder laten werken als het nodig is.

Op stal catharina-hoeve / paardenhotel Deurne hebben we een volledig ingericht gastenverblijf met uitzicht op de paarden. 
Heeft je paard dusdanige zorg nodig (24u) of verwacht je paard bijv. ieder moment een veulen kan je deze bespreken.

Stal Catharina-hoeve / paardenhotel Deurne is een kleinschalige stal met plaats voor maximaal 18 paarden.
Zo is er vanzelfsprekend veel persoonlijke aandacht voor je paard. Het welzijn voor je paard en uitstekende verzorging staat bij ons altijd vooraan!

Contactgegevens

Contact-
gegevens

Gebruik één van de bovenstaande contactmogelijkheden of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in ons privacybeleid.